Prosvjetitelj Muallim Srebrenica

"A u čemu bi bila svrha i vrijednost našeg života ako ne bismo težili savršenstvu duha i tijela, ako ne bismo težili putu plemenitom. Opstaju i uspijevaju samo strpljivi i uporni, oni čija su srca oplemenjena tom najljepšom ljudskom vrlinom, koja se zove plemenitost. Samo ti osjećaju i shvataju pravu vrijednost života. A ostale žalimo..." Nosioci ideje Udruženja

Main Menu

Bosanski English French German Turkish

SrebrenicaVlasenicaBratunacBijeljinaZvornikmiliciŽepa

Natječaj literarni rad - "Moja domovina Bosna i Hercegovina" - TIM ČELIĆ

Predstavnici čelićkog tima udruženja "Prosvjetitelj" uručili su nagrade pobjednicima javnog konkursa za najbolje literarne radove povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine. Od velikog broja pristiglih radova stručni žiri je odabrao tri najbolja rada koja su nagrađena prigodnim nagradama. Prvo mjesto i nagrada od 100 KM pripala je Tahiri Zukić, učenici OŠ "Vražići." Drugo mjesto i nagrada od 70 KM pripala je Emini Nurkić, učenici OŠ "Čelić", dok je treće mjesto i nagrada u visini od 50 KM pripala Aldini Mahmutović, učenici OŠ "Humci."
Nadamo se da će ove nagrade biti motivacija za učešće i na budućim konkursima, kako našim pobjednicama tako i ostalim učesnicima. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima.
Također se zahvaljujemo svim osnovnim školama sa područja naše općine, te profesorici bosanskog jezika i književnosti, Amili Šadić, na ukazanoj pomoći i podršci u realizaciji ovog projekta.

Zadnji put promjenjen

Komentiraj

Osigurajte unose na mjestima (*) gdje su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

Posjete

Danas
Jučer
Ove sedmice
Ovog mjeseca
Ukupno
332
1701
332
75210
3378581

Ko je na portalu: 180 gostiju i nema prijavljenih članova

© 1993-2016 Udruženje "Prosvjetitelj" Srebrenica.