Prosvjetitelj Muallim Srebrenica

"A u čemu bi bila svrha i vrijednost našeg života ako ne bismo težili savršenstvu duha i tijela, ako ne bismo težili putu plemenitom. Opstaju i uspijevaju samo strpljivi i uporni, oni čija su srca oplemenjena tom najljepšom ljudskom vrlinom, koja se zove plemenitost. Samo ti osjećaju i shvataju pravu vrijednost života. A ostale žalimo..." Nosioci ideje Udruženja

Main Menu

Bosanski English French German Turkish

SrebrenicaVlasenicaBratunacBijeljinaZvornikmiliciŽepa

Kladnjaci obezbijedili školski pribor osnovcima

Pred početak nove školske 2017/18. godine, Općinski tim Kladanj Udruženja Prosvjetitelj je prema ustaljenoj tradiciji, organizovao i u djelo sproveo mini projekat kupovine školskog pribora za učenike osnovne škole od prvog do devetog razreda.

Od fakultativnih donacija članova Udruženja i džematlija Džemata Stupari, za realizaciju projekta je prikupljeno blizu 500 KM. Zahvalnost za podršku i pomoć dugujemo svim džematlijama, posebno Ramizu Hajdareviću i našoj nastavnici Fadili Tulumović, koja je sastavila spisak od 31. učenika, slabijeg socijalnog statusa, kojima je školski pribor bio potreban za lijep i uspješan početak nove školske godine.

Zadnji put promjenjen

Komentiraj

Osigurajte unose na mjestima (*) gdje su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

Posjete

Danas
Jučer
Ove sedmice
Ovog mjeseca
Ukupno
311
1701
311
75189
3378560

Ko je na portalu: 163 gostiju i nema prijavljenih članova

© 1993-2016 Udruženje "Prosvjetitelj" Srebrenica.