Prosvjetitelj Muallim Srebrenica

"A u čemu bi bila svrha i vrijednost našeg života ako ne bismo težili savršenstvu duha i tijela, ako ne bismo težili putu plemenitom. Opstaju i uspijevaju samo strpljivi i uporni, oni čija su srca oplemenjena tom najljepšom ljudskom vrlinom, koja se zove plemenitost. Samo ti osjećaju i shvataju pravu vrijednost života. A ostale žalimo..." Nosioci ideje Udruženja

Main Menu

Bosanski English French German Turkish

SrebrenicaVlasenicaBratunacBijeljinaZvornikmiliciŽepa

Donacija sanitetskog materijala UKC-u Tuzla - Udruženje Prosvjetitelj tim Švicarska

Pored izuzetno značajnih aktivnosti koje na edukativnom planu realizuju na području Švicarske,  neumorni članovi tima „Prosvjetitelj“ Švicarska pružaju ogroman doprinos i podršku i u realizaciji projekta „3B“, projekata pomoći održivom povratku, stipendiranju studenata i u mnogim drugim projektnim aktivnostima.

Jedan od značajnih projekata koje vrijedi izdvojiti jesu projekti pomoći bosansko-hercegovačkim bolnicama u vidu namještaja, sanitetskog i medicinskog materijala. Jednu u nizu od tih pomoći „Prosvjetitelj“ Švicarska realizovalo je 26 Januara 2018.godine a u pitanju je donacija u vidu sanitetskog i drugog medicinskog potrošnog materijala.

Donacija je dodijeljena ambulanti Univerzitetskog Kliničkog centra u Tuzli. 

Osoblje Univerzitetskog Kliničkog centra uputilo je srdačnu zahvalu Udruženju „Prosvjetitelj“ na ovoj vrijednoj i izuzetno potrebnoj donaciji. 

Komentiraj

Osigurajte unose na mjestima (*) gdje su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

Posjete

Danas
Jučer
Ove sedmice
Ovog mjeseca
Ukupno
416
1701
416
75294
3378665

Ko je na portalu: 247 gostiju i nema prijavljenih članova

© 1993-2016 Udruženje "Prosvjetitelj" Srebrenica.