Prosvjetitelj Muallim Srebrenica

"A u čemu bi bila svrha i vrijednost našeg života ako ne bismo težili savršenstvu duha i tijela, ako ne bismo težili putu plemenitom. Opstaju i uspijevaju samo strpljivi i uporni, oni čija su srca oplemenjena tom najljepšom ljudskom vrlinom, koja se zove plemenitost. Samo ti osjećaju i shvataju pravu vrijednost života. A ostale žalimo..." Nosioci ideje Udruženja

Main Menu

Bosanski English French German Turkish

SrebrenicaVlasenicaBratunacBijeljinaZvornikmiliciŽepa

DONACIJA U VIDU SANITETSKOG I MEDICINSKOG MATERIJALA UKC-U TUZLA - UDRUŽENJE PROSVJETITELJ TIM ŠVICARSKA

Udruženje „Prosvjetitelj“, tim Švicarska u mjesecu Novembru obilježilo je dvije godine postojanja. Pored izuzetno značajnih aktivnosti koje naš tim u Švicarskoj realizuje na edukativnom planu, neumorni članovi tima „Prosvjetitelj“ Švicarska pružaju ogroman doprinos i podršku i u realizaciji projekta „3B“, projekata pomoći održivom povratku, stipendiranju studenata i u mnogim drugim projektnim aktivnostima.

 

Jedan od značajnih projekata koje vrijedi izdvojiti jesu projekti pomoći bosansko-hercegovačkim bolnicama u vidu namještaja, sanitetskog i medicinskog materijala. Jednu u nizu od tih pomoći „Prosvjetitelj“ Švicarska realizovalo je 27. Septembra a u pitanju je donacija u vidu sanitetskog i drugog medicinskog potrošnog materijala.

Donacija je dodijeljena ambulanti Univerzitetskog Kliničkog centra u Tuzli a ukupna vrijednost donacija iznosila je 7.500,00 konvertibilnih maraka.

 

Osoblje Univerzitetskog Kliničkog centra uputilo je srdačnu zahvalu Udruženju „Prosvjetitelj“ na ovoj vrijednoj i izuzetno potrebnoj donaciji. 

Komentiraj

Osigurajte unose na mjestima (*) gdje su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

Posjete

Danas
Jučer
Ove sedmice
Ovog mjeseca
Ukupno
517
1079
2770
69269
3372640

Ko je na portalu: 80 gostiju i nema prijavljenih članova

© 1993-2016 Udruženje "Prosvjetitelj" Srebrenica.